Spanning tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 in Geldermalsen. Op de foto Dorpsbelangen-wethouder Ed Goossens (links), Dorpsbelangen-raadslid Kaartje de Heus (midden) en SGP-fractievoorzitter Lourens van Bruchem (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
Spanning tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 in Geldermalsen. Op de foto Dorpsbelangen-wethouder Ed Goossens (links), Dorpsbelangen-raadslid Kaartje de Heus (midden) en SGP-fractievoorzitter Lourens van Bruchem (rechts) © William Hoogteyling

Motie van wantrouwen tegen compleet college West Betuwe aangenomen: uit coalitie gegooide partij geeft laatste zetje

GELDERMALSEN - Een meerderheid van de West Betuwse gemeenteraad heeft het vertrouwen opgezegd in alle vijf de wethouders, die daardoor zo goed als zeker naar huis kunnen. 

Dat is de uitkomst van een ingelaste raadsvergadering die maandagavond werd gehouden en in het teken stond van de clash in de coalitie. 

Saillant detail: de uit de gratie gevallen partij Leefbaar Lokaal Belang West Betuwe (LLB) gaf het laatste benodigde zetje.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland