Rianne van Valkenburg (links) en Hanneke de Ruiter kijken uit naar de eerste editie van Wandel voor het Leven, die in het voorjaar van 2022 in een weiland nabij Kasteel Neerijnen wordt gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Rianne van Valkenburg (links) en Hanneke de Ruiter kijken uit naar de eerste editie van Wandel voor het Leven, die in het voorjaar van 2022 in een weiland nabij Kasteel Neerijnen wordt gehouden. © Raphael Drent

Neerijnen gaat volgend jaar weer 24 uur wandelen tegen kanker: ‘Deze estafette is een emotionele achtbaan’

NEERIJNEN  - Een wandelevenement om (ex-)kankerpatiënten en hun families een hart onder de riem te steken. En om geld in te zamelen. Dat wilden ze dolgraag terug laten keren in Neerijnen, en dat is gelukt. Het mag alleen niet onder dezelfde naam.

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland