Bas Corbijn (op de voorgrond).
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Corbijn (op de voorgrond). © William Hoogteyling

Oudere wielrenners worden niet gelost: dankzij de Lingerenners kunnen ook zij in een groep de weg op

GELDERMALSEN - Nederland klimt in coronatijd massaal op de fiets. Rijwielzaken krijgen de fietsen niet aangesleept . En het zijn niet per se jongeren die graag een rondje rijden, ook ouderen voelen de aantrekkingskracht, merkt Bas Corbijn van Wielertoerclub de Lingerenners in Geldermalsen. 

1 reactie

 • Steven Scheffer

  6 maanden geleden
  Ik hoop dat ze behalve het haantjes gedrag ook het geschreeuw een beetje temperen. Groepen wielrenners hoor je al van verre aankomen door hun voor hun gezellig geklets. Ze moeten schreeuwen om elkaar te kunnen verstaan. Pfffff. Erger me hier verschrikkelijk aan. Het blijft nl niet bij 1 groepje per dag. Het gaat tegenwoordig het hele jaar en vooral mooie avonden en weekenden door. Alleen op de wereld lijkt het wel. Leg afgesloten banen aan voor deze mensen en de banen die er zijn benutten
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland