Een optreden in Club Rodenburg.
Volledig scherm
Een optreden in Club Rodenburg. © William Hoogteyling

‘Overmatig gebruik alcohol en drugs’ reden voor sluiting Club Rodenburg in Beesd

BEESD - Volgens de gemeente West Betuwe is er al geruime tijd sprake van overmatig alcohol- en drugsgebruik bij Club Rodenburg in Beesd. Dat ligt ten grondslag aan het besluit van burgemeester Harry Keereweer de zaak een jaar te sluiten.

8 reacties

 • Henk

  2 jaar geleden
  Waarschijnlijk bestaat het college van B&W uit geheelonthouders en zijn ze waarschijnlijk nooit jong geweest. De sanctie moet evenredig zijn aan het vergrijp of incident. Een jaar sluiten lijkt me nogal verregaand. En lost dit de kwestie op? Ik denk van niet en, naar ik mag hopen, zal de rechter een meer redelijk oordeel vellen.
 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  Inderdaad...als dit het beleid van gemeente,s gaat worden , kan je alle kroegen , disco,s  en andere uitgaan,s gelegenheden wel sluiten , want drank en drugs zijn overal in de huidige maatschappij aanwezig ,  maar ja tref je toevallig een burgemeester die zo bekrompen is , en niet verder kijkt dan zijn neus lang is..!  ontstaat z,on situatie die nergens op slaat....!
 • Henk van Zoggel Zoggel

  2 jaar geleden
  Club genereert werkgelegenheid. Draagt enorm veel belasting af wat men graag in de zakken steekt. Dan is het neuspoederen daar weg en dan vertrekken ze toch naar andere locaties om zich helemaal te laten gaan met de poedertjes ... ik hoop in de wijken liefst waar de bestuurdertjes wonen. Je kan gewoonweg als eigenaar niet alles scherp hebben, dat lukt de politie niet eens... maar ja je moet burgertjes tevreden houden en dan doe je dit, dan lijkt net of je een goede daad hebt gedaan.
 • Michael Stam

  2 jaar geleden
  Zonder waarschuwing een zaak sluiten dat geeft mij een nare smaak in de mond. Volgens mij wil de gemeente graag af van Club Rodenburg. Hopelijk gaat de voorzieningsrechter niet mee in dit smakeloze politieke spelletje.  
 • Cerberus

  2 jaar geleden
  https://www.gelderlander.nl/rivierenland/grote-wietplantage-geldermalsen-zat-in-pand-van-de-gemeente~ad95a70e/                 is dit pand ook een jaar gesloten geweest ??? Harde aanpak is een prima ding, maar zorg dan ook dat je eigen straatje echt schoon is.  Bestuurders hebben vaak een dubbele lat waarlangs de meeting plaats vind.
 1. Justitie wil geld afpakken dat verdiend is met de illegale botenhandel in Spijk
  PREMIUM

  Justitie wil geld afpakken dat verdiend is met de illegale botenhan­del in Spijk

  Een vader (65) en zoon (42) uit Lobith en Tolkamer werden november vorig jaar veroordeeld voor hun illegale botenhandel in Spijk, waarbij tienduizenden euro’s zijn witgewassen. Daarmee is de kous niet af. Nu wil het Openbaar Ministerie (OM) hen deze criminele winsten ontnemen. Van vader wordt 75.000 euro gevorderd, de zoon moet van justitie 40.000 euro terugbetalen, zo bleek donderdag tijdens een rechtszitting.
 1. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

 2. Van Haga over omstreden Bevrijdingsdagposter FvD: ‘Ongepast'
  Play

  Van Haga over omstreden Bevrij­dings­dag­pos­ter FvD: ‘Ongepast'

Rivierenland