Vaccineren tegen het coronavirus
Volledig scherm
PREMIUM
Vaccineren tegen het coronavirus © Raphael Drent

Prikken van de meest kwetsbare cliënten begint maandag bij 's Heeren Loo

TIEL/GELDERMALSEN - Zorginstelling ’s Heeren Loo begint maandag met het versneld vaccineren tegen corona van de meest kwetsbare cliënten op een groot aantal van haar woonzorgparken. Dat gebeurt in onder meer de Wieken in Geldermalsen, Thedingsweert in Kerk-Avezaath en Passewaaij in Tiel.

2 reacties

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  De alleenstaande en wonende mensen van allerlei leeftijden die niet willen zeuren en in hun eentje thuis blijven wachten tot hun "griepje" over is, daar vallen de klappen waar je niets over hoort. Deze mensen zijn vaak erg zelfstandig en bellen niet voor iedere scheet hun huisarts wat ze in dit geval hun leven kan kosten. Vergeet die mensen niet.
 • D van Ommeren

  1 maand geleden
  Heel fijn allemaal voor die mensen. Het is toch van de zotte dat er zo weinig vaccins zijn. Gewoon 24 uur per dag inenten. Komop zeg heel Nederland is straks depressief en failliet.
 1. Jongeren in Rivierenland krijgen een lintje: Lucas (12) helpt bij de molen en Mare (9) is mantelzorger van haar vader
  PREMIUM
  1

  Jongeren in Rivieren­land krijgen een lintje: Lucas (12) helpt bij de molen en Mare (9) is mantelzor­ger van haar vader

  GELDERMALSEN - De jeugd ligt, zeker ook in coronatijden, vaak onder vuur en de kloof tussen gemeente en haar jongere inwoners is vaak immens. Om daar tegenwicht aan te bieden, hebben de gemeenten West Betuwe, Buren en Neder-Betuwe het initiatief genomen om jongeren die zich inzetten voor de lokale samenleving vaker te onderscheiden. Zo heeft West Betuwe nu net voor het eerst vijf jeugdlintjes uitgereikt aan jongeren tussen de 9 en 17 jaar.
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Rivierenland