Volledig scherm
Hilde Engels ven Puur Betuws © Menno Provoost/DG

Puur Betuws, voedselketen voor heel Rivierenland

GELDERMALSEN -  De tijd is rijp voor Puur Betuws, regionaal, verantwoord, duurzaam en sociaal geproduceerd en gedistribueerd voedsel. Vanaf juli 2020 kan iedereen eenvoudig via een online platform Betuwse producten leveren en kopen.

 Dit geldt voor horecaondernemers, bedrijfsrestaurants, boerderijwinkels, speciaalzaken, supermarkten, consumenten, boeren, tuinders, telers en andere producenten. Deze nieuwe regionale voedselketen in Rivierenland is een initiatief van coöperatie De Fruitmotor, Werkzaak Rivierenland, The Plant, Food Value en de Betuwse Fruitshop.

Online

,,We willen een circulaire en inclusieve voedselketen opzetten”, vertelt Hilde Engels van coöperatie De Fruitmotor. Aanbieders van regionale streekproducten zetten hun aanbod op het Puur Betuws online platform. Afnemers kunnen hier online bestellen. Op 12 februari en op 2 maart zijn er kennismakingsbijeenkomsten bij Werkzaak Rivierenland aan de Poppenbouwing 18 in Geldermalsen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland