Drukte in de sportschool van Inge Buijs in Geldermalsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de sportschool van Inge Buijs in Geldermalsen. © William Hoogteyling

QR-code voor sportscholen valt niet goed: ‘Zonde om mensen met gezonde levensstijl de deur te moeten wijzen’

TIEL – ,,Zijn we net een beetje opgekrabbeld, krijgen we dit.’’ Het  besluit van het demissionair kabinet dat bezoekers vanaf zaterdag alleen de sportschool in mogen met een QR-code, valt niet in goede aarde in Rivierenland. 

3 reacties

 • A.M. BERBEN

  3 maanden geleden
  @ Wilma van Well: Juist in de gemeente Neder-Betuwe is de vaccinatie bereidheid heel erg laag in vergelijking met andere gemeentes in Nederland, en aan de reden hiervoor wordt maar niets gedaan. Ik ben dan ook niet onder de indruk van het verhaal van deze sportschoolhouders, ze wisten waar ze hun sportschool openden, en niemand heeft ze daartoe gedwongen, ze namen een beslissing als ondernemer en dat kan soms verkeerd uitpakken. Wat mij betreft gaan deze sportscholen gewoon dicht indien nodig.
 • Wilma van Well

  3 maanden geleden
  Juist in de gemeente Neder-Betuwe moet alles uit de kast te gehaald worden om dit akelige virus onder de knie te krijgen! En mensen met een zogenaamde gezonde levensstijl zijn ook echt niet onschendbaar. Zij kunnen bijvoorbeeld altijd nog buiten wandelen of hardlopen. Ik snap wel dat ze bang zijn voor inkomstenverlies, maar de volksgezondheid is naar mijn mening het allerbelangrijkste. Dus voorlopig sluiten lijkt mij meer voor de hand liggend!
 • tinus aardsen

  3 maanden geleden
  Als je QR code groen word heb je toch niks te zeuren? Als die rood is dan is het je eigen schuld, had je je maar moeten laten inenten!! Dat wij nu weer met besmettingen zitten is wel de schuld van die egoistische ongevaccineerden, die denken dat ze het beter weten, Nou dus NIET!!

Rivierenland