Club Rodenburg in Beesd is volgens de Raad van State terecht voor een jaar gesloten nadat er in drugs is gehandeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Rodenburg in Beesd is volgens de Raad van State terecht voor een jaar gesloten nadat er in drugs is gehandeld. © William Hoogteyling

Raad van State: Club Rodenburg terecht een jaar dicht wegens dealen

DEN HAAG/ BEESD - In Club Rodenburg in Beesd is in drugs gehandeld en daarom is de zaak terecht voor een jaar gesloten door de burgemeester van West Betuwe. Dit bepaalde de Raad van State woensdag in de hoger beroepszaak van Bronko bv, de eigenaar van de club.

6 reacties

 • Louis van Tussenbroek

  9 maanden geleden
  Zeer onterecht deze beslissing!Maar daar hebben ze toch jaren voor moeten studeren om zulke foute en onzinnge besluiten te doen nemen.En een graat in de rechten te behalen!Nu die graat heb ik niet nodig om te beoordelen dat onschuldige gestraft zijn.Ze hebben daar echt niets aan verdiend hoor!Dat is 100% van in de dealer zijn pocket gegaan.
 • Björn Grooten

  9 maanden geleden
  In Amsterdam heb je een jaarlijks festival genaamd Milkshake. Uit ervaring weet ik dat je daar makkelijker aan drugs kan komen dan aan een broodjekroket. Zeker een kwart van de bezoekers heeft wel wat gesnoven of geslikt en dat wordt daar normaal gevonden en in het dorpje Beesd iemand gepakt die dealde in een discotheek en de discotheek moet voor onbepaalde tijd dicht. Dit is zo krom en met twee maten meten in hetzelfde land dat de burger de overheid niet meer vertrouwd. Je kunt als slachtoffer ineens dader worden. Ik snap het niet meer. U wel?
 • Björn Grooten

  9 maanden geleden
  Deze uitspraak kan de doodsteek voor elke gelegenheid zijn. Iemand die je zaak kapot wilt maken gaat gewoon even in je zaak dealen en laat de politie door een derde inlichten zodat er een heterdaad is. Burgermeester gooit je tent dicht voor onbepaalde tijd en je bedrijf gaat failliet. En de echte dader gaat vrijuit. Hoe krom wil je het hebben? Laten er gaan dealen in het gemeentehuis, benieuwd of zij dan ook dicht moeten?
 • Janzondernaam

  9 maanden geleden
  Dus niks, los van gelijk of ongelijk, van de overheid win je zelden of nooit. Argumenten tellen niet, ambtenaren wanen zich onaantastbaar en huren van je eigen belastinggeld advocaten in om tot de hoogste instantie door te procederen.
 • AstrA1993

  9 maanden geleden
  Dus...?  binnenkort gaan dus  vrijwel alle uitgaan,s gelegenheden op slot...!  want overal word wel wat geblowd , gesnoven of gespoten...!  deze sluiting slaat dus nergens op...!  en heeft veel weg van een persoonlijke hetze van wat ambtenaren die de wereld verbeteraar uit willen hangen...
 1. Gerben (29) wil met podcastserie over wandelen ‘jongeren motiveren de wandelschoenen aan te trekken’
  PREMIUM

  Gerben (29) wil met podcastse­rie over wandelen ‘jongeren motiveren de wandel­schoe­nen aan te trekken’

  GELDERMALSEN - Gerben van der Zwaard uit Geldermalsen houdt van wandelen. In de directe omgeving of verder weg, het is hem om het even want er is altijd wel iets te beleven en hij krijgt er ruimte van in zijn hoofd. Om de lol van het wandelen over te brengen op en vooral jongeren aan te zetten de wandelschoenen aan te trekken, is hij samen met boswachter Hanne Tersmette een podcast gestart, Uur in de Natuur.
 1. Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld
  Play

  Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld

 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Rivierenland