Feest in Club Rodenburg.
Volledig scherm
Feest in Club Rodenburg. © William Hoogteyling

Rechtbank verwerpt bezwaar: Club Rodenburg moet dicht

BEESD - Club Rodenburg in Beesd moet de komende tijd dicht vanwege vechtpartijen en drugshandel. De rechtbank wijst de bezwaren van de eigenaren van de club af. Daarmee is de sluiting van een jaar die burgemeester Harry Keereweer van West Betuwe verordonneerde een feit.

7 reacties

 • Dani

  4 jaar geleden
  Wat een hypocriet besluit en zo schijnheilig. Ik ken genoeg politiemensen die in hun vrije tijd drugs gebruiken. Shame on you burgemeester om zoveel mensen hun uitgaansplezier te ontnemen in een land waar drugs bij ieder feest voorhanden zijn. Machthebbers in Nederland zijn volkomen doorgeslagen in het betuttelen van de burgers terwijl ze er zelf een puinhoop van maken in dit land. Te erg voor woorden dit en de arrogantie van zo'n besluit: niet te geloven.
 • Grooten

  4 jaar geleden
  Ondernemers het leven zuur maken is een hele normale zaak geworden van de overheid. Leggen ze een handgranaat bij je voor de deur dan is de kans groot dan je minimaal een maand dicht moet. Ondertussen gaan de kosten wel door. De gemeente kan in plaats van de tent te sluiten, buiten gaan fouilleren. Nu dwingen ze een ondernemer omdat te gaan doen. Dat is niet te betalen of de entree wordt zo duur dat niemand meer komt. Ze moeten de gebruikers en dealers hard aanpakken en niet de ondernemer tenzij die dealt.
 • Gerrit Louter

  4 jaar geleden
  Als ze op deze manier gaan lopen mieren neuken kan dus iedere uitgaan,s gelegenheid de deuren wel sluiten voordat een overijverige burgemeester met oogkleppen op dat doet....want drank en drugs schijnen er helaas tegenwoordig  bij ieder feestje bij te horen , dat draai je niet meer terug door een bedrijf te sluiten en financieel kapot te maken , of moeten ze allemaal een politie agent aan de deur zetten ?  deze beslissing geeft weer eens aan hoe bekrompen van geest een burgemeester kan zijn...!
 • Michael Stam

  4 jaar geleden
  Rechter en staat zijn tegenwoordig helaas 1 pot nat. Rechtspraak is een krom begrip in Nederland.
 • AnoNijmegen

  4 jaar geleden
  Doornroosje in Nijmegen mogen ze ook wel sluiten. Daar word aan de lopende band gebruikt en gedeald.