Volledig scherm
Het was zaterdagavond goed toeven in Beesd. © William Hoogteyling

Record aantal bezoekers op jubileumeditie Landgoedfair

BEESD Exacte cijfers zijn nog niet bekend, maar de organisatie van de Landgoedfair op Mariënwaerdt is dik tevreden. De 25ste editie van het evenement trok zeker een record aantal bezoekers naar het landgoed in Beesd. 

Daar was dan ook van alles aan gedaan. ,,We hebben het sowieso beter gedaan dan in topjaar 2013. Toen bezochten 40.000 mensen de fair. Als een soort cadeautje hadden we dit jaar de entreeprijs gehalveerd. En voor het eerst hadden we zaterdag een avondopenstelling’’, noemt Elin van Beem twee redenen voor het succes.

De zaterdagavond was volgens Van Beem gezellig druk. ,,Veel mensen kwamen wat later op de dag om in de avond te blijven hangen. Een dj en een zanger speelden gezellige, toegankelijke muziek uit de top 40. Of we het nog eens doen? Dat kunnen we nu nog niet zeggen, maar wij vonden het in ieder geval een succes.’’

Volledig scherm
Een biertje op de Landgoedfair. © William Hoogteyling
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland