De auto die al meer dan vier weken voor de deur staat bij Ria Ruisbroek uit Waardenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto die al meer dan vier weken voor de deur staat bij Ria Ruisbroek uit Waardenburg. © BD

Roestbak staat al weken voor Ria’s deur, niemand grijpt in: ‘Zal triest verhaal zijn, maar ik wil wel van die auto af'

Al meer dan een maand staat er bij Ria Ruisbroek uit Waardenburg een verlaten oude auto voor de deur. Van een Poolse man, die met de noorderzon is vertrokken. Ruisbroek wil van het barrel af, maar dat valt nog niet mee. Om de trieste aanblik van de gammele Peugeot Partner een beetje op te fleuren, heeft ze ballonnen opgeblazen en aan de verlaten auto gehangen.

9 reacties

 • René Gerritsen

  2 maanden geleden
  Wat heeft deze pool misdaan eigenlijk? Hij staat blijkbaar netjes geparkeerd waar dat mag, is misschien even een maandje terug naar Polen.... Gaan we van de zomer ook de auto's afslepen van alle Nederlanders die vier weken aan de Costa vakantie vieren? Het racisme van de gemiddelde Nederlander blijkt weer mooi uit de reacties.
 • Geurt 't Lijck

  2 maanden geleden
  "Een triest geval"? Of gewoon een gejatte auto ......................
 • Geurt 't Lijck

  2 maanden geleden
  Effe sleepkabeltje eraan en 100 meter verder zetten, beetje op de openbare weg, moet je eens zien hoe snel die auto dan wordt weggetakeld 🤭.
 • Bart Jansen

  2 maanden geleden
  Wie zegt dat die auto op een foute plek staat? Als je je auto ergens parkeert waar 't mag, kan daar weinig aan gedaan worden lijkt mij, zomaar ff wegslepen kan en mag echt niet, snapt niemand zoiets???
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  als je van iets af wilt, ga je er geen ballonnen en slingers aan hangen, kan je ook wel de achterklep open zetten en planten erin zetten, fleurt het nog wat op. Meteen af laten slepen en weg is die! de kosten zijn dan wel voor jou. of mail ikwilvanmijnautoaf.nl