De tent op de locatie van de steekpartij in Geldermalsen.
Volledig scherm
PREMIUM
De tent op de locatie van de steekpartij in Geldermalsen. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Slachtoffer dodelijke steekpartij in Geldermalsen is Jeremy (36) uit Beneden-Leeuwen

GELDERMALSEN -  De 36-jarige Jeremy uit Beneden-Leeuwen is om het leven gekomen bij de steekpartij in Geldermalsen. Een 23-jarige man uit Tiel en een 47-jarige man uit Meteren zijn maandagochtend gearresteerd, omdat ze worden verdacht van betrokkenheid bij het incident.

De jonge Tielenaar werd maandagochtend door een aanhoudingseenheid van zijn bed gelicht in de wijk Passewaaij. Volgens buurtbewoners trapten agenten in burger met helmen, kogelvrije vesten en bivakmutsen rond 07.00 uur de deur van een huis aan de Ruisvoorn in en namen de jonge man mee.

Buren omschrijven het gezin – vader, moeder, zoon en drie dochters – als keurig nette mensen. De vader was al naar zijn werk op het moment dat de politie de woning binnen viel. ,,Ze schreeuwden keihard Politie! Politie!’’, zegt een buurtbewoner. ,,Even later werd de zoon met een zak over zijn hoofd en op blote voeten naar buiten gebracht.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland