Tim Buijs hoopt dat Sport en Fitness Geldermalsen in april weer open gaat, tot dan houdt hij de moed erin.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Buijs hoopt dat Sport en Fitness Geldermalsen in april weer open gaat, tot dan houdt hij de moed erin. © Raphael Drent

‘Straks komt alles weer in beweging, dat perspectief moeten we wel blijven zien’

interviewAlweer ruim een maand zijn de deuren dicht, ook bij Sport & Fitness Geldermalsen. Een taaie tijd, maar voor clubmanager Tim Buijs geen enkele reden om bij de pakken neer te zitten. ,,Als we weer open mogen, dan zullen wij fit zijn: mentaal én fysiek.”

1 reactie

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Wat goed, Tim. Ik ben minder positief en dat komt door de aanpak. Afgelopen zomer kwam alles ook weer op gang maar ook maar van korte duur. Dit virus gaat de wereld niet meer verlaten en als ze willen sluiten ze zo de boel weer. Maar hoe lang willen ze dat volhouden? Tot alles kapot is? Het is een grote chaotische bende in Nederland, ze doen maar wat, niets is op feiten gebaseerd. Enige feit is dat de boel naar de kl*te gaat op deze manier en ten koste van wie?
 1. Kleindochter boos over uitblijven excuses van man die opa (87) doodreed: ‘Ik vraag de hoogst mogelijke straf’
  PREMIUM

  Kleindoch­ter boos over uitblijven excuses van man die opa (87) doodreed: ‘Ik vraag de hoogst mogelijke straf’

  ARNHEM – ,,Ik hoop dat hij er vaak aan terugdenkt dat hij iemand heeft doodgereden.” Dat schrijft de kleindochter van een 87-jarige man die in november 2019 met zijn rollator op de Rijnstraat in Geldermalsen werd aangereden aan de rechtbank. Haar moeder, de dochter van de twee dagen later in het ziekenhuis overleden man, las het vrijdag op de strafzitting tegen een 43-jarige Pool voor.
 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn
  Play

  Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn

Rivierenland