Volledig scherm
Zonovergoten Heerlijkheid Mari:enwaerdt waar nu de 25ste Landgoedfair plaatsheeft © Ronald Verwijs

Superdrukke start van Landgoedfair Mariënwaerdt

BEESD - De 25ste editie van de Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd is zonovergoten van start gegaan. Ook qua publieke belangstelling, want op de doorgaans vrij rustige eerste dag, woensdag, waren er al zes- tot zevenduizend bezoekers en ook donderdag was het weer ‘superdruk’, meldt de organisatie. 

De veel lagere entreeprijzen en het mooie weer lijken er dus voor te zorgen dat het vijfdaagse evenement inderdaad de gewenste 30.000 bezoekers gaat trekken. Vrijdag is iedereen gratis welkom die voor 12 uur een zelfgebakken taart komt inleveren voor de taartenbakwedstrijd. 

Taarten

Zaterdag is er voor het eerst een speciale avondopenstelling, van vijf uur tot half tien treden dan een DJ en een zanger op. Zondag komt Guido Camps, finalist van Heel Holland Bakt, een taart bakken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland