Dit meisje ging net voorafgaand aan de officiële opening van de nieuwe tunnel onder het spoor in Tricht al lekker steppend door de tunnel.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit meisje ging net voorafgaand aan de officiële opening van de nieuwe tunnel onder het spoor in Tricht al lekker steppend door de tunnel. © Raphael Drent

Tricht heeft nu haar randweg en twee tunnels onder het spoor: ‘We hebben geluisterd naar de Trichtenaren’

De Hooglandscheweg, zoals de fonkelnieuwe noordelijke randweg bij Tricht is genoemd, is donderdagmiddag officieel geopend. En daarmee ook de tweede tunnel onder het spoor voor automobilisten en fietsers die het dorp in enkele maanden rijk is geworden.

3 reacties

 • Theo Binnendijk

  1 jaar geleden
  Hoe krijgen ze dat in Tricht voor elkaar? In Wijchen hebben we veel overwegen, maar nergens een onderdoorgang voor auto's. Jaren geleden is er over gesproken, maar een geschikte locatie was niet te vinden. Nu wordt in Wijchen het ene na het andere bouwproject gerealiseerd, maar over de tunnel hoor je niemand meer. We hebben wel een Tunnelweg, maar geen tunnel.
 • Herman Croes

  1 jaar geleden
  Deze tunnel is levensgevaarlijk, de in en de uitgang zijn te steil daar door zie de tegen gemoed koment verkeer te laat,dat geld voor overdag en s avonds ik kan niet begrijpen verkeer technisch dat daar niet beter naar gekeken is.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Dat werd tijd dat er geluisterd word!! Nu in de rest van Nederland nog leren luisteren!!