Dit meisje ging net voorafgaand aan de officiële opening van de nieuwe tunnel onder het spoor in Tricht al lekker steppend door de tunnel.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit meisje ging net voorafgaand aan de officiële opening van de nieuwe tunnel onder het spoor in Tricht al lekker steppend door de tunnel. © Raphael Drent

Tricht heeft nu haar randweg en twee tunnels onder het spoor: ‘We hebben geluisterd naar de Trichtenaren’

De Hooglandscheweg, zoals de fonkelnieuwe noordelijke randweg bij Tricht is genoemd, is donderdagmiddag officieel geopend. En daarmee ook de tweede tunnel onder het spoor voor automobilisten en fietsers die het dorp in enkele maanden rijk is geworden.

3 reacties

 • Theo Binnendijk

  1 maand geleden
  Hoe krijgen ze dat in Tricht voor elkaar? In Wijchen hebben we veel overwegen, maar nergens een onderdoorgang voor auto's. Jaren geleden is er over gesproken, maar een geschikte locatie was niet te vinden. Nu wordt in Wijchen het ene na het andere bouwproject gerealiseerd, maar over de tunnel hoor je niemand meer. We hebben wel een Tunnelweg, maar geen tunnel.
 • Herman Croes

  1 maand geleden
  Deze tunnel is levensgevaarlijk, de in en de uitgang zijn te steil daar door zie de tegen gemoed koment verkeer te laat,dat geld voor overdag en s avonds ik kan niet begrijpen verkeer technisch dat daar niet beter naar gekeken is.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Dat werd tijd dat er geluisterd word!! Nu in de rest van Nederland nog leren luisteren!!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland