Eerdere acties bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Geldermalsen
Volledig scherm
PREMIUM
Eerdere acties bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Geldermalsen © William Hoogteyling

Verbazing over plan huisvesten honderden arbeidsmigranten in Geldermalsen: ‘Onze inwoners weten van niets’

GELDERMALSEN - De bedrijven Albert Heijn, Blokker en Fruitmasters hebben concrete plannen om goede huisvesting te maken voor 550 arbeidsmigranten nabij de veiling en de distributiecentra in Geldermalsen. 

5 reacties

 • Rene de Bray

  2 jaar geleden
  Word tijd dat we dit eens georganiseerd gaan aanpakken om onze eigen werkelozen te beschermen uit de eigen regio. Daarnaast is huisvesting op een industriegebied ongewenst.
 • Carel van ‘t Zand

  2 jaar geleden
  Zie hier de moderne slavernij onder de ozo deugende Europese vlag. Grote multinationale bedrijven profiteren van laag loon tegen zware arbeidsomstandigheden, betalen hier nauwelijks of geen belasting en verpesten ons landschap met lelijke dozen (die straks ook allemaal ‘duurzaam’ opgewekte energie wegkapen). Het woningtekort is geheel aan dit soort bedrijven en EU megalomanie te danken. Verban deze bedrijven naar het land van hun werknemers, kunnen ze daar wat opbouwen tenminste.....
 • Bas van Berkel

  2 jaar geleden
  Het zal wel aan mij liggen, maar ... Hoe kan het toch, dat er op dit moment zoveel mensen (tijdelijk door corona) werkeloos zijn en dat we mensen uit het oosten moeten halen, om de welvaart in Nederland draaiende te houden.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  In de stuip kunnen schieten vanwege plan om mensen die meehelpen onze economie en samenleving draaiende te houden fatsoenlijk te huisvesten? Tja..... :-(
 • Harry Balls

  2 jaar geleden
  Waarom stemmen mensen op de PVV en FvD? Omdat de politiek correcte, arrogante, extreem linkse beleidsmakers lekker willen deugen over de ruggen van de mensen wiens belangen ze zouden moeten vervullen. Het lachen en deugen zal ze nog wel vergaan.