Rellen bij het gemeentehuis van Geldermalsen in 2015
Volledig scherm
PREMIUM
Rellen bij het gemeentehuis van Geldermalsen in 2015 © William Hoogteyling

West Betuwe heeft geen plek voor noodopvang asielzoekers

GELDERMALSEN/DODEWAARD - Er komt geen noodopvang voor asielzoekers in de gemeente West Betuwe. De gemeente heeft geen gehoor gegeven aan een oproep van Rijk en provincie daar gebouwen voor beschikbaar te stellen.

4 reacties

 • Theo Cools

  2 maanden geleden
  Nog plaats genoeg in Wassenaar, Bloemendaal , Blaricum ,Hilversum , Laren ,Bilthoven etc.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Het gaat hier echt de verkeerde kant op , ons land is al zo vol dat er voor onze eigen inwoners een jarenlange wachtlijst is voor een woning , en als het COA en IND nu eens beter hun zouden doen en alle geluk zoekers en criminelen die uit veilige landen komen terug zouden sturen cq zouden uitzetten , zou dit al heel veel uitmaken , en de veiligheid vergroten , want dat is nu ver te zoeken , het is op veel plaatsen een zooitje....en dat word steeds erger...en niemand doet wat.. IND doe je werk !
 • A.M. BERBEN

  2 maanden geleden
  @ Jan van Otten: Heel Nederland raakt steeds voller, dat ben ik met u eens en daar wordt op geen enkel politiek niveau (nationaal of internationaal) ook maar echt iets aan gedaan, enerzijds omdat men nationaal erg bang is voor zetelverlies (verkiezingen) en internationaal omdat daar besluitvorming getraineerd en geblokkeerd wordt (Europa). Toch behoort Geldermalsen wel tot een heel klein lijstje van kernen waar de bevolking zich ook echt gewelddadig heeft verzet, net zoals Harskamp.
 • jan van otten

  2 maanden geleden
  Er is bijna nergens meer plaats voor, Nederland is overvol! En maar meer deze kant op laten komen,overal is tekort aan maar de deur blijft gewoon helemaal open, te gek voor woorden.

Rivierenland