De entree van het vernieuwde gemeentehuis van West Betuwe in Geldermalsen
Volledig scherm
PREMIUM
De entree van het vernieuwde gemeentehuis van West Betuwe in Geldermalsen © artist’s impressions cepezed

West Betuwe komt niet uit met geld voor vernieuwd gemeentehuis, prijzen aannemers te hoog

GELDERMALSEN - Waar critici al voor waarschuwden is gebeurd: de gemeente West Betuwe is er niet in geslaagd om een aannemer te vinden die voor het beschikbare budget het gemeentehuis aan de Kuipershof in Geldermalsen wil verbouwen en uitbreiden. Eerder vielen al drie aannemers af, nu zijn ook de twee laatste buiten beeld.

1 reactie

 • Bart Wolters

  4 weken geleden
  En dat terwijl West Betuwe goed in de slappe was zit. Deze overschrijding zat er dik in en en een nieuwe aanbesteding zal geen beter resultaat geven.. wel een extra vertraging van 4 maanden.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Rivierenland