Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van Willem den Ouden. © Raphael Drent

Willem (91) werd door een handige verkoper verteld dat KPN ermee stopt: ‘Heb er slapeloze nachten van gehad’

VARIK - De 91-jarige kunstenaar Willem den Ouden (91) uit Varik voelt zich misleid door telecombedrijf Message To The Moon. Telefonisch ging hij akkoord met een contract voor zijn telefoonabonnement, omdat hem zou zijn verteld dat KPN ermee zou stoppen.

Zolang hij zich kan herinneren, heeft Willem den Ouden een telefoonabonnement bij KPN. ,,Toen werd ik een paar weken geleden opgebeld door iemand die niet zei waarvan zij was.’’

Hij weet nu dat het om telecombedrijf Message To The Moon gaat, maar heeft die naam aan de telefoon niet gehoord. De medewerker vertelt hem dat de ISDN-telefoonverbinding vervalt en dat KPN de dienst niet langer aanbiedt.

Quote

Donders, dacht ik. Ik voelde me opgelicht en heb er slapeloze nachten van gehad.

Willem den Ouden
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland