Club Rodenburg in Beesd.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Rodenburg in Beesd. © William Hoogteyling

Zaak rond sluiting Club Rodenburg om drugshandel sleept zich voort: burgemeester gaat in hoger beroep

Een nieuwe episode in de kwestie-Rodenburg: de burgemeester van West Betuwe gaat in hoger beroep in de zaak rond Club Rodenburg in Beesd. Twee weken geleden vond de rechter dat de burgemeester de club onterecht géén drank- en horecavergunning had gegeven en opnieuw naar die beslissing moest kijken, maar de gemeente tekent nu dus bezwaar aan tegen de uitspraak.

2 reacties

  • Dirk Brouwer

    2 maanden geleden
    Niet te stoppen? Oh zeker wel. Elke gram coke of pil is er één teveel. Jongeren worden gevoerd met die rotzooi. Door in hoger beroep te gaan geeft de burgemeester een signaal af dat dit moet stoppen. Doordat de club al dicht is is er geen voedingsbodem meer. Hier komen hele jonge tieners vaak net 12 jaar en die wil je niet voeden met drugs. De zorg is al overbelast met drank en drugsverslaafden.
  • Gerrit Louter

    2 maanden geleden
    Om een lang verhaal kort te maken..in vrijwel iedere uitgaans gelegenheid en festiviteit worden drugs gebruikt , dat is gewoon niet te stoppen.. laat staan...te controleren , om nu de eigenaren van z,on bedrijf daar verantwoordelijk voor te stellen is puur misbruik maken als burgemeester van zijn bevoegdheden om zijn eigen tekortkomingen als hoofd van de politie af te schuiven op de eigenaren van een uitgaans gelegenheid..! deze man moeten ze meteen op non actief zetten ! en aanklagen

Rivierenland