Teler Cor Verweij heeft last van het geluid dat de windmolens van de Avri bij Geldermalsen produceren.
Volledig scherm
PREMIUM
Teler Cor Verweij heeft last van het geluid dat de windmolens van de Avri bij Geldermalsen produceren. © Raphael Drent

Ziek van windmolens? ‘Die lage brom en dat zoefgeluid werken zó op je zenuwen’

Bijna niemand wil een windmolen in zijn achtertuin en ook niet iets verderop. Ze zijn storend in het landschap en kunnen omwonenden ziek maken, zeggen tegenstanders. Terecht? 

12 reacties

 • A Geurts

  1 jaar geleden
  Macht en geld bepaald, heeft niks met milieu te maken maar alleen voor winstbejag voor de allerrijkste die nooit genoeg hebben.
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Nitwits die niet verder kunnen denken dan de 10 cm tussen de eigen oren… Ze vliegen en consumeren er vrolijk op los, bestellen wekelijks hun wegwerptroep in China en streamen zoveel data dat een eigen windturbine niet eens toereikend is. Maar het is altijd de ander die de uitstoot moet minderen en met de overlast moet komen te zitten. Zo zit dat groene windvolk in elkaar… gelukkig beginnen velen het in te zien.
 • m bruijn

  1 jaar geleden
  Elke provincie zijn eigen (kleine) kerncentrale en we hebben deze fake machines niet meer nodig. Doen we net of we Frankrijk zijn. Daar gaat iedereen ook met plezier op vakantie. En die schoenendoosjes met afval zetten we voorlopig in de boerderij van Nijpels.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Dat dachten ze in Fukoshima ook John Fender.
 • Peter Driessen

  1 jaar geleden
  Mensen moeten niet zeuren, ik vind dat de overheid Nederland helemaal vol moet zetten met windmolens op kosten van de belastingbetaler. Doen we dit niet dan overstroomt Nederland binnenkort door de klimaatverandering en dan kunnen we hier helemaal niet meer wonen. Ook de boerenstand moet verdwijnen, het is tijd voor de overheid om hard in te grijpen en de zeurpieten aan de kant te zetten.