De Hartenhoeve.
Volledig scherm
De Hartenhoeve. © Google Streetview

Zorgorganisatie Hartenhoeve krijgt zware onvoldoende van Inspectie: ‘We zijn verbaasd’

updateGELDERMALSEN - Ongekwalificeerd personeel, te weinig toezicht, medewerkers zonder Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zorgorganisatie Hartenhoeve in Geldermalsen voldoet bij lange na niet aan de eisen.

8 reacties

 • Musje

  2 jaar geleden
  Mijn dochter heeft jaren bij de Hartenhoeve verbleven. De eigenaren zijn betrokken en hebben goede intenties. Alleen zijn ze te snel teveel gegroeid waarbij de kwaliteit in het gedrang is gekomen.ik ben ervan overtuigd dat ze nu alles op alles zullen zetten om aan de eisen te gaan voldoen. Deze mensen hebben het hart op de goede plek zitten en zijn zeker geen ordinaire graaiers!
 • Bird

  2 jaar geleden
  Blijkbaar heeft deze organisatie al jaren slechte zorg geleverd. Als je bijna 100 cliënten hebt gaat het natuurlijk over tonnen wat hier binnen moet komen. Wellicht een idee om een hier een deel van terug te eisen d.m.v. een rechtszaak? Ze investeerde wel veel in nieuwe locaties ( lees eigendom o.g)...... ja die begrijp ik wel. Hoop werkelijk dat er serieus onderzoek gedaan wordt en ze over een paar weken niet door kunnen gaan zoals het de afgelopen jaren was. Het zal je kind maar wezen die daar zit. Och natuurlijk, volgens van Harten zijn die kinderen gelukkig en blij.
 • Carinqua

  2 jaar geleden
  Verbaasd me niks, goed geschoold personeel kost geld....tja triest voor de clienten die hier de dupe van zijn.
 • Ook

  2 jaar geleden
  Inderdaad verbaas ik me er over dat er in de betreffende gemeenteraad nooit eerder vragen werden gesteld bij deze twee petten op hetzelfde hoofd ook al las ik dat VAN HARTEN zich in de raad niet specifiek bezig hield met het onderwerp zorg.Me dunkt dat nu wel verwacht mag worden dat raadslid VAN HARTEN opstapt.
 • Ook

  2 jaar geleden
  Klaasje, u dient zich wel te realiseren dat een onmiddellijke sluiting van Hartenhoeve direct betekent dat alle klanten ook per direct moeten worden overgeplaatst, met name bewoners zijn gewoon heel moeilijk over te plaatsen. Wellicht herinnert u zich nog de sluiting van een zorgcentrum in Bemmel vorige week nog. Er dient gewoon elders voldoende capaciteit te zijn en dat is geenszins voor de hand liggend.Daarnaast is het ontstaan van dergelijke bedrijven juist het gevolg geweest van de hele privatisering van de zorg die werd ingeleid vanuit Den Haag.

Rivierenland