Volledig scherm
PREMIUM
Kunstenaar Ad Arma. © Raphael Drent

Ad Arma en de essentiële schoonheid van grafiek

ALPHEN - Ad Arma pakt uit. Letterlijk en figuurlijk. De kunstenaar uit Alphen exposeert zaterdag en zondag honderden etsen. Een gedeelte daarvan haalt hij uit ladekasten of ijzeren rekken. De prenten komen in de deel van de boerderij van hem en zijn echtgenote Tineke aan de muren te hangen of liggen op tafels. 

Ad Arma is komend weekend in zijn werkplaats bezig met het maken van etsen. In geuren en kleuren zal hij uitleg geven over de edele kunst van het etsen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Joep uit Beneden-Leeuwen één van Nederlands ‘Jonge Denkers’
    PREMIUM

    Joep uit Beneden-Leeu­wen één van Nederlands ‘Jonge Denkers’

    BENEDEN-LEEUWEN - De jonge Maas en Waler Joep Huisman (17) uit Beneden-Leeuwen vindt dat filosofie de basis van de mensheid is. Zijn essay ‘Één waarheid?’ viel in de smaak bij de jury van de Vereniging Filosofiedocenten Voortgezet Onderwijs. Die organiseert jaarlijks een landelijke wedstrijd onder scholieren. Ze koos hem als een van de zeven Jonge Denkers van Nederland. ,,Nadenken is een van de belangrijkste dingen van de mensen.”

Maas en Waal