Camping het Groene Eiland aan de Gouden Ham is verkocht. Inzet: Adri van Ooijen.
Volledig scherm
PREMIUM
Camping het Groene Eiland aan de Gouden Ham is verkocht. Inzet: Adri van Ooijen. © Eveline van Elk

Adri verkoopt zijn camping na 40 jaar aan Frans bedrijf: 'Twijfelde of ik nog wel goed genoeg ben’

Camping het Groene Eiland in Appeltern wordt overgenomen door het Franse bedrijf Capfun. Eigenaar Adri van Ooijen stopt na veertig jaar, eerder dan gepland, met het bestieren van de camping aan de Gouden Ham.

17 reacties

 • hf van wees

  3 maanden geleden
  Bedoel Peter G , als die het koopt dan weet je zeker dat het niks word. Maar Franse bedrijven /consortiums hebben al veel parken en vervoer bedrijven in Nederland . Roompot Landal enz kopen ook veel en willen ook geen vaste huurders en oude stacaravans . Maakt in dat opzicht dus weinig uit.
 • hf van wees

  3 maanden geleden
  Als het een bezwaar is dat de koper buitenlands is, dan was het misschien beter dat ene Pieter G het koopt? Dan blijft het de mooie camping wat het nu echt wel is....
 • wim bos

  3 maanden geleden
  Er zijn nog maar een handvol campings in handen van prive eigenaren De meeste worden opgekocht en onbetaalbaar voor Jan met de zweetsok
 • Arie van Doorn

  3 maanden geleden
  De gene die in gedachten hebben een caravan te kopen ,moeten daar maar eens goed over nadenken,binnen 10 jaar kun je op geen camping meer terecht voor een standplaats van 2 of 3 weken,alles word volgepropt met huisjes waar je rond 1500 in de week voor betaald in het hoogseisoen ,voor velen gaat de lol er wel vanaf.
 • F Hopster

  3 maanden geleden
  Waardeloos bedrijf, en alles vol met huisjes