Volledig scherm
© Gerard Verschooten

Afzien tijdens de Botary in Appeltern

APPELTERN - Het was af en toe flink afzien tijdens de Botary, de roeiwedstrijd voor diverse goede doelen op de Gouden Ham bij Moeke Mooren in Appeltern. 

Tien Rotaryclubs en één Lionsclub uit het Rivierengebied hadden zich ingeschreven voor de roeiwedstrijd, waarbij iedere club roeide voor een eigen goed doel. Aan het eind van de dag werd er 12.000 euro aan prijzengeld voor die doelen uitgekeerd.

Bijzonder spannende finale

De finale was bijzonder spannend. ,,Twee teams, Midden-Betuwe Valburg en Tiel-Waalstreek, gingen aan de leiding, maar ze waren zo met zichzelf bezig dat ze bijna de eerste boei misten’’, zegt Marcel van der Vliet van de organiserende club Rotary Wamel - Maas en Waal. Uiteindelijk ging Rotaryclub Rijk van Nijmegen er met de winst vandoor. Zij wonnen 3800 euro voor stichting De Wensboom. 

Volledig scherm
© Gerard Verschooten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal