Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van het Fuikfeest van twee jaar geleden. © David van Haren

Angst voor illegaal waterfeest op recreatieplas De Gouden Ham

APPELTERN / MAASBOMMEL - Gemeente en hulpdiensten zijn bang dat er zaterdag in recreatiegebied de Gouden Ham bij Maasbommel illegaal een groot en lawaaiïg botenfeest komt op het water.

Watersportliefhebbers reageren op sociale media namelijk teleurgesteld op het afblazen van het jaarlijkse Fuikfeest van Watersportcentrum Maasbommel. Tientallen van hen kondigen aan alsnog mét eigen muziekinstallaties naar de Ruige Plaat te varen, het eilandje waar het feest zou plaatsvinden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Joep uit Beneden-Leeuwen één van Nederlands ‘Jonge Denkers’
    PREMIUM

    Joep uit Beneden-Leeu­wen één van Nederlands ‘Jonge Denkers’

    BENEDEN-LEEUWEN - De jonge Maas en Waler Joep Huisman (17) uit Beneden-Leeuwen vindt dat filosofie de basis van de mensheid is. Zijn essay ‘Één waarheid?’ viel in de smaak bij de jury van de Vereniging Filosofiedocenten Voortgezet Onderwijs. Die organiseert jaarlijks een landelijke wedstrijd onder scholieren. Ze koos hem als een van de zeven Jonge Denkers van Nederland. ,,Nadenken is een van de belangrijkste dingen van de mensen.”

Maas en Waal