De locatie waar het ongeluk gebeurde in Beneden-Leeuwen.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie waar het ongeluk gebeurde in Beneden-Leeuwen. © DG

Beneden-Leeuwen aangeslagen na dood van 74-jarige fietsster door aanrijding: ‘Dit zal zeker een schokeffect teweeg brengen’

updateBENEDEN-LEEUWEN - Bij een botsing tussen een vrachtwagen en twee fietsers op een kruispunt in Beneden-Leeuwen is dinsdagochtend een 74-jarige vrouw uit deze woonplaats om het leven gekomen. Een 69-jarige vrouw, eveneens uit Beneden-Leeuwen, raakte bij het ongeval gewond. De twee slachtoffers zijn bekende gezichten in het aangeslagen dorp.

3 reacties

 • Marga Van Woezik

  3 maanden geleden
  Vreselijk, de tranen sprongen in mijn ogen toen ik het hoorde Vooral de plek roept bij mij nog steeds nare herinneringen op Mijn zoon is er op jonge leeftijd in 2006 aangereden door een bestelwagen en liep hierbij blijvend beenletsel op Toen was het al een druk onoverzichtelijk kruispunt met volop vrachtverkeer en fietsers en dat is helaas nog steeds zo
 • Dicky Nieuwenburg

  3 maanden geleden
  Het is vreselijk wat er gebeurt is😢 gecondoleerd en sterkte voor de familie. Maar het verbaast me niet, de mensen in het Maas en Waal gebied rijden als gekke, hard en onvoorzichtig.
 • Mient Waal

  3 maanden geleden
  Wat verschrikkelijk. En zeker niet het eerste ernstige ongeluk op dit kruispunt. Heel tragisch dat dit nu moest gebeuren, geen woorden voor.