Museum Tweestromenland.
Volledig scherm
PREMIUM
Museum Tweestromenland. © Museum Tweestromenland

‘Bestuur noodlijdend museum Tweestromenland deed jarenlang te weinig moeite’

BENEDEN-LEEUWEN - Bestuurders van het noodlijdende museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen hebben jarenlang te weinig moeite gedaan, zeggen ze zelf. Volgens vicevoorzitter Jaap van der Veen is er daardoor te weinig draagvlak gecreëerd bij de gemeente, waardoor je op je vingers kon uittellen dat geen gemeente de portemonnee wil trekken om terugkerende verliezen van het museum te dekken.

4 reacties

 • Pjotr

  3 jaar geleden
   Leren ze het nou echt niet? Zelfs al kom je uit Druten, dan nog trek je aan een dood paard!
 • Frits

  3 jaar geleden
  Zou het nieuwe bestuur al aanvoelen had het ook hen niet gaat lukken dit museum levensvatbaar te maken door het oude bestuur als oorspronkelijke schuldige aan te wijzen? Mijnheer van Veen bewijs eerst maar eens wat jullie kunnen.
 • Klaas

  3 jaar geleden
  Het is wel heel gemakkelijk om Arnold de Kock de schuld in de schoenen te schuiven. Feit is en blijft dat het museum aanmerkelijk meer middelen nodig heeft om te professionaliseren, en dat de gemeente denkt voor een dubbeltje op de eerste rang te kunnen zitten.
 • Ook

  3 jaar geleden
  DE KOCK blijkt er dus een behoorlijke puinhoop van te hebben gemaakt terwijl hij maar bleef klagen.Slecht van zijn toenmalige college bestuurders om hier in te berusten.

Maas en Waal