Al om 14.00 uur, toen de priklocatie in Beneden-Leeuwen openging, stond er een rij.
Volledig scherm
PREMIUM
Al om 14.00 uur, toen de priklocatie in Beneden-Leeuwen openging, stond er een rij. © David van Haren

Bij de prikbus van de GGD is het woord dwang niet ver weg: ‘Ik heb geen tijd voor testen elke keer’

BENEDEN-LEEUWEN - Bij de prikbus van de GGD hebben dinsdag 136 inwoners van het Land van Maas en Waal zich laten vaccineren. Om verschillende redenen, vrijheid is er een van.

7 reacties

 • Johnny Janssen

  2 weken geleden
  ps Gelderlander, Ik heb er weinig hoop op dat mijn reactie geplaatst wordt. Zoals in alle media te merken is wordt een kritisch woord naar de overheid gecensureerd.
 • Rob van Kampen

  2 weken geleden
  Van de 1,8 miljoen niet gevaccineerde protesteerde ongeveer 1,1% vorige week. Juist zij houden het beleid in stand. Het kan zo makkelijk zijn; twee prikjes en de vrijheid is er en dan kan heel Nederland weer los..waarom zo moeilijk blijven doen???
 • Anton Jansen

  2 weken geleden
  Zoals vaker heb ik sterk de indruk dat de wat meer geluid makende minderheid weer aan het woord komt in de krant. Het grootste deel van Nederland heeft geen enkele moeite met het coronapaspoort en de wat grotere drang om te vaccineren. De samenleving wordt nu gegijzeld door mensen die weigeren zich te vaccineren. Waarbij het aantal principele weigeraars ook nog een stuk kleiner is want het gros van de weigeraars baseert zich op fake news.
 • G.J.W Wassink

  2 weken geleden
  Helaas lijkt de verplichtte vaccinatie bijna ingevoerd. De voorgestelde maatregelen hebben niets met verruiming te maken maar met een indirecte vaccinatieplicht. Ik hoop dat de Tweede kamer en/of de Eerste kamer hier een stokje voor steekt.
 • Daan Janssen

  2 weken geleden
  Dus de “principes” gaan overboord zodra het moeite of geld dreigt te gaan kosten.

Maas en Waal