Een eerder boerenprotest bij het gemeentehuis van West Maas en Waal.
Volledig scherm
PREMIUM
Een eerder boerenprotest bij het gemeentehuis van West Maas en Waal. © Eveline van Elk

Boeren Maas en Waal grijpen Vuelta aan voor 'ludieke actie', ondernemers en gemeente organiseren niks

WAMEL/DREUMEL - Boeren uit West Maas en Waal en Druten grijpen de doorkomst van de Vuelta zaterdag aan voor ‘ludiek’ protest. Aan de ondernemers in Wamel en Dreumel gaat de wielerwedstrijd stilletjes voorbij.

5 reacties

 • Mient Waal

  1 maand geleden
  Blijven hopen dat het kabinet het volhoudt, tot de vervuilende en vooral dieronwaardige megastallen uit Maas en Waal verdwenen zijn. En vervangen zijn door biologische landbouw en veeteelt. En ga eens in Duitsland kijken voor de supermarktprijzen voor biologische producten, het kan wel!
 • Wilma van Well

  1 maand geleden
  Dit kan ik met de beste wil van de wereld niet publieksvriendelijk noemen! Wel asociaal en het kan bovendien gevaar opleveren!
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  boeren hou nog even vol het kabinet wankeld nu maar hopen, dat het cda de ballen hebben om dit door iedereen verfoeide kabinet te laten vallen. dank al vast, dat jullie je steentje hebben bijgedragen om de val van rutte 4 te bewerkstelligen.
 • A Willemsen

  1 maand geleden
  @Henk het gaat niet om het intimideren! Het gaat om het INFORMEREN
 • Henk de Jong

  1 maand geleden
  Ach, 146 langszoefende fietsers intimideren met trekkers, toeters en omgekeerde vlaggen. Beter neem je het vervuilende, rondtrekkende circus van de Formule 1, begin september in Zandvoort