Boudewijn de Groot op 8 februari 1967 bij de carnavalsvereniging in Wamel. Hij zong in zaal Rutten onder meer de hit: Het land van Maas en Waal.
Foto: Jan Bouwhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Boudewijn de Groot op 8 februari 1967 bij de carnavalsvereniging in Wamel. Hij zong in zaal Rutten onder meer de hit: Het land van Maas en Waal. Foto: Jan Bouwhuis. © Foto Jan Bouwhuis

Boudewijn de Groot is carnavalsoptreden in Wamel nooit vergeten

WAMEL - Boudewijn de Groot stopt na duizenden optredens abrupt met optreden, zo maakte hij deze week bekend. Maar een carnavalsoptreden in Wamel zal hij nooit vergeten. Zaal Rutten, feestburcht van carnavalsvereniging De Oude Gierpont puilde uit en iedereen zong in 1967 mee met 'Het Land van Maas en Waal’.

0 reacties

  1. Waar staan de miljoenhuizen? Ook in Maas en Waal: ‘Eén van mooiste woningen die ik heb mogen verkopen’
    PREMIUM
    2

    Waar staan de miljoenhui­zen? Ook in Maas en Waal: ‘Eén van mooiste woningen die ik heb mogen verkopen’

    APPELTERN/PUIFLIJK - Waar staan de miljoenenhuizen in Nederland? De meeste in de grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht. Wassenaar kent de hoogste dichtheid woningen van boven 1 miljoen euro. Maar ook het westen van Maas en Waal en de Bommelerwaard - de regio Zuidwest-Gelderland - springen eruit. Daar is het ’t dikst gezaaid met miljoenenwoningen met ook nog eens veel grond erbij.

Maas en Waal