Remco Dijkstra.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Dijkstra. © Raphaël Drent

‘Brandnetels zijn ook groen’: VVD-Kamerlid Remco Dijkstra vindt dat we doorslaan met milieumaatregelen

BENEDEN-LEEUWEN - Het liefste zou Remco Dijkstra  scoren met de kroonjuwelen van de VVD, de auto en het vliegtuig. Maar het Tweede Kamerlid uit Lienden moet noodgedwongen verdedigen. Auto’s moeten 100 gaan rijden en vliegveld Lelystad is nog niet open. Dus kijkt Dijkstra liever naar rechts dan naar links.  ,,Brandnetels zijn toch ook groen?’’

54 reacties

 • Chris

  1 jaar geleden
  Kortzichtige, zelfzuchtige kamerleden als Remco Dijkstra zorgen ervoor dat ik landelijk geen VVD meer stem.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  De ombouw naar 100 km kost 19 miljoen euro... dit halen ze via snelheidsbekeuringen dubbel en dwars terug.Veel mensen rijden dadelijk (per ongeluk) 110 of 120 - dat is kassa.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  De linkse milieumensen krijgen steun en adhesie via de publieke omroep NPO... hierbij worden wij en de kinderen op school op gebied van milieu en klimaat geindoctrineerd.Kinderen op de basisschool krijgen vrij om mee te lopen met milieu demonstraties - dat geeft te denken.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  De VVD en het CDA zijn onder Rutte III opgeschoven naar links.Dit komt omdat rechtse partijen als PVV en FvD niet mee mogen doen.Hierdoor krijgen linkse partijen als D66, GroenLinks en PvdA in Den Haag, de provincie en gemeenten veel macht.De VVD moet naar hun luisteren - waarbij we zien dat een stem op de VVD een stem op links is, op gebied van milieu en migratie bepaalt links het beleid en heeft de VVD niks meer te zeggen.
 • Obdam

  1 jaar geleden
  als vvd kamerlid mag je alleen doen wat de vvd top wil, eigen initiatief is daar verboden dus dit is gewoon weer de zoveelste leugen van de vvd om iedereen zoals gebruikelijk voor de gek te houden.

Maas en Waal