Volledig scherm
Vincent van Neerbos, de nieuwe burgemeester van West Maas en Waal. © Gemeente West Maas en Waal

Burgemeester Van Neerbos gaat in Boven-Leeuwen wonen

Burgemeester Vincent van Neerbos van West Maas en Waal verlaat Opheusden. De 37-jarige Van Neerbos, oud-wethouder van Neder-Betuwe, is sinds december burgemeester aan de overkant van de Waal. Hij heeft nu midden in het dorp Boven-Leeuwen een vrijstaande woning gekocht. De overdracht is in december, net geen jaar nadat hij werd geïnstalleerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bezwaar maken leidt in Appeltern tot gewelddadig burenconflict
    PREMIUM
    Bij de politierechter

    Bezwaar maken leidt in Appeltern tot geweldda­dig burencon­flict

    APPELTERN/ARNHEM Bij een 38-jarige bewoner van Appeltern sloegen op 19 oktober 2017 na een langlopend conflict met zijn buurman de stoppen door. Om de problemen voor eens en altijd uit de weg te ruimen stapte hij dwars door de heg en werkte zijn buurman na een korte woordenwisseling met een ‘bitch slap’ - een slag met de vlakke hand in het gezicht - en een paar trappen tegen het gazon. Daarna verdween hij weer, zijn slachtoffer met bebloed gezicht en bewusteloos achterlatend.

Maas en Waal