Volledig scherm
Vincent van Neerbos, de nieuwe burgemeester van West Maas en Waal. © Gemeente West Maas en Waal

Burgemeester Van Neerbos gaat in Boven-Leeuwen wonen

Burgemeester Vincent van Neerbos van West Maas en Waal verlaat Opheusden. De 37-jarige Van Neerbos, oud-wethouder van Neder-Betuwe, is sinds december burgemeester aan de overkant van de Waal. Hij heeft nu midden in het dorp Boven-Leeuwen een vrijstaande woning gekocht. De overdracht is in december, net geen jaar nadat hij werd geïnstalleerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jochem van Gelder heeft stapels herinneringen aan de dijk: ‘Alles komt hier samen’
    De favoriete plek van...

    Jochem van Gelder heeft stapels herinnerin­gen aan de dijk: ‘Alles komt hier samen’

    BENEDEN-LEEUWEN - ‘Stapels aan herinneringen’ heeft Jochem van Gelder (55) aan de Waalbandijk, op loopafstand van zijn woning in Beneden-Leeuwen. Het is de plek waar hij memorabele momenten in zijn jeugd beleefde. De dijk waardoor hij in ‘95 moest evacueren. Maar ook de plek waar hij nog steeds graag komt om te wandelen. ,,Ik woon mijn leven lang in dit dorp. In de verte zie je juist m’n geboorteplaats Tiel. Alles lijkt hier samen te komen.’’

Maas en Waal