Met het planten van bloemetjes onthulden de kinderen Luuk en Cas van ontwerper en kunstenaar Hein van Houten, samen met wethouder René Cruijsen van West Maas en Waal en fabrikant Harm van Dijk de nieuwe entree van Maasbommel.
Volledig scherm
PREMIUM
Met het planten van bloemetjes onthulden de kinderen Luuk en Cas van ontwerper en kunstenaar Hein van Houten, samen met wethouder René Cruijsen van West Maas en Waal en fabrikant Harm van Dijk de nieuwe entree van Maasbommel. © Foto: Bert Beelen

De kleinste Hanzestad heeft een nieuw portaal: ‘Je kunt wel de grootste zijn, maar de beste is veel beter’

MAASBOMMEL - Helemaal van Bommelse makelij. Dat is de nieuwe entree van het dorp Maasbommel. Vrijdag aan het begin van de avond werd het cortenstalen portaal onthuld.

4 reacties

 • Hans Kerkhoven

  7 dagen geleden
  Leuk initiatief!!!!
 • janv meulen

  1 week geleden
  En zo matsen ze elkaar , de ene met werk , de ander met grond , en zo blijft de cirkel toch rond ???????
 • J. Zomers

  1 week geleden
  Heb even opgezocht. Zutphen, Doesburg en Hattem zijn drie steden die bekend staan om hun Hanzeverleden, maar dat zijn niet de enige Hanzesteden die je in Gelderland kunt vinden. Ook Arnhem, Nijmegen, Harderwijk, Elburg, Tiel en Zaltbommel waren in de middeleeuwen lid van de Hanze. Vreemd Maasbommel wordt hier niet genoemd?
 • janv meulen

  1 week geleden
  Je kunt als wethouder ook met NIKS druk zijn !
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Maas en Waal