'Doorbraak' tussen kindcentrum en Pax Junior

BENEDEN-LEEUWEN - Met een paar ferme klappen met een sloophamer is vrijdagmiddag in Beneden-Leeuwen de 'doorbraak' gemaakt tussen het Pax Junior en het Integraal Kind Centrum dat in aanbouw is.

Volledig scherm
Schooldirecteuren Henk Brakel (De Leeuwenkuil) en Helma de Haardt (De Wijzer) schudden Pax-directeur Lex van Drongelen (midden) de hand. © Eigen foto.

De gebouwen van de school voor voortgezet onderwijs en die van het Kindcentrum - dat onder meer de twee Leeuwense basisscholen De Leeuwenkuil en De Wijzer gaat huisvesten - zijn straks met elkaar verbonden door twee gezamenlijke technieklokalen.

Bij de symbolische doorbraak waren, onder meer, de directeuren van de drie betrokken scholen aanwezig. De verwachting is dat het Kindcentrum in het voorjaar of na de zomervakantie de deuren opent.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal