Drie miljoen vibrators: hier staat het grootste bedrijf in de wereld van seksspeeltjes

Met videoBENEDEN-LEEUWEN - Ruim 3 miljoen vibrators in alle soorten en maten, schappen vol bondage fetisj-artikelen en ontelbare zalfjes en glijmiddelen liggen opgeslagen in showroom en magazijn van het bedrijf Shots in Beneden-Leeuwen. Maas en Waal is het centrum van de wereld voor seksspeeltjes en andere intimiteitsproducten.

15 reacties

 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Leuk verhaal van een industrie waarover in vele huishoudens en gemeenschappen over wordt gezwegen, maar er toch stiekem zijn marktpenetratie en nuttige inzet heeft.
 • E Boon

  2 maanden geleden
  @Nico; jij hebt nog een telefoon met een draaischijf, begrijp ik? De meeste toys laad je tegenwoordig gewoon op via een kabel namelijk, komt geen batterij meer aan te pas 🙄 Maar je bent duidelijk niet op de hoogte. Schrijf dan ook niks en Japie; succes met je fruit- en groente collectie. Zou er gewoon meteen een salade mee maken. Zijn weinig vrouwen die je hier op die andere manier fysiek mee pleast. @Oscar; good job!
 • Japie Lamers

  2 maanden geleden
  @Nico helemaal mee eens. En na gebruik kun je er nog lekkere salades van maken. Maar een kaars is ook goed te gebruiken en die kun je daarna nog laten opbranden.
 • Nico van Dam

  2 maanden geleden
  Van alleen al (de productie en verbruik van) de batterijen kan heel Nederland een jaar lang het huis warm houden. Bananen, komkommers, courgettes en in extreme gevallen aubergines, zijn veel duurzamer en vegetarisch/vegan.
 • Willie van Laar

  2 maanden geleden
  Arie van Doorn, ik zal ff utleggen waarom dit niet vrouwonvriendelijk, of grensoverschrijdend is (vreselijk modewoord) is.Vibrators zijn er om de vrouw te plezieren en worden dus meestens door vrouwen zelf gekocht.