Hendrik Jan Mensink van camping Twee Bruggen in Winterswijk tijdens Pasen. Toen aan een verlaten verwarmd zwembad met lege stoelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hendrik Jan Mensink van camping Twee Bruggen in Winterswijk tijdens Pasen. Toen aan een verlaten verwarmd zwembad met lege stoelen. © Jan Ruland van den Brink

Duitsers zeggen massaal vakantie in Nederland af: telefoon staat roodgloeiend

Campings en vakantieparken in Oost-Nederland ondervinden veel hinder van het Duitse besluit om Nederland tot hoogrisicogebied omtrent het coronavirus te bestempelen. Veel Oosterburen besluiten nu hun geplande vakantie in ons land te annuleren. 

35 reacties

 • Carel

  2 maanden geleden
  Zolang burgemeester Bengevoord zijn uiterste best doet om het Winterswijkse Volksfeest door te laten gaan (lekker belangrijk) terwijl geen enkel dorpsgeest doorgaat, blijven de verstandige Duitsers wel weg.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  @Marco Wegma, dit is helemaal niet waar, z'n beetje heel Nederland wilde de versoepelingen waarschijnlijk jij zelf ook, dus niet zeuren.
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Mooi man zie je op het strand ook geen gaten meer waar alleen een dikke buik uit komt laat ze maar lekker thuis blijven en vakantie roent om hous vieren
 • Lidee Moril

  2 maanden geleden
  Nou daar zullen de DG lezers vast blij mee zijn. Jullie schreeuwden toch zo hard: nou als wij het niet meer mogen, mogen jullie het ook niet. Jullie worden op jullie wenken bediend. Zo, en nu weer uit met die computer en lekker sbs kijken jullie.
 • Marco Wegma

  2 maanden geleden
  N Barros: beetje kort door de bocht. Rutte bepaalt al 1,5 jaar het Corona beleid en die volgen de meeste mensen gewoon op. En als ze na onderzoek hebben aangetoond dat er meer mag dan gaan we er vanuit dat het ook kan. Maar nee meneer Rutte begin niet met alleen cafés en restaurants nee meneer Rutte vind het veilig genoeg om ook clubs en evenementen open te gooien. Mensen grijpen die kans want is is veilig na testen. Dat het niet zo was blijkt nu dus. Nietaltijd de schuld bij de burger leggen

Maas en Waal