Een eerdere controle bij Bert’s Animal Verhuur, 31 januari.
Volledig scherm
PREMIUM
Een eerdere controle bij Bert’s Animal Verhuur, 31 januari. © Koen Verheijden

Eigenaar Bert’s Animal Verhuur blijft hardleers: nog steeds honderden dieren op erf

De rekening loopt op voor Bert’s Animal Verhuur in Appeltern. Eigenaar Bert Roelofs houdt zich nog steeds niet aan de regels, blijkt uit het verslag van de meest recente controle. Betalen dus, oordeelt de gemeente West Maas en Waal.

6 reacties

 • Martin Hermsen

  3 maanden geleden
  En allemaal maar blaffen hier terwijl niemand weet hoe werkelijk de vork in de steel zit Ik kom bijna dagelijks bij dit bedrijf, zijn dieren worden uitstekend verzorgd de verblijven worden netjes bijgehouden maar de gemeente zwigt voor actiegroepen die nota bene in noorden van Nederland, daarbij heeft de eigenaar een 16 jarige zoon met kanker en die willen jullie op straat zetten jullie moesten je diep schamen ga je eerst eens inlezen wat er daadwerkelijk speelt en ga dan pas blaffen.
 • Kees Uijlen

  3 maanden geleden
  Dus weer een wassen neus ,instanties willen vanalles ,maar ze zijn de grote afwezige ,wat een grootspraak weer
 • marloes ratelband

  3 maanden geleden
  Hoe kan Bert Roelofs binnen enkele weken al die honden kwijt dan? Verzuipen? Of naar asiels? (Daar worden die honden beter van ) of misschien alle gezinnen in de buurt een gratis hond? Tjonge jonge wat een ondoordacht gemekker hier! En wat betreft die kamelen.....ik woon al 16 jaar in het land van Maas en Waal en al jaren zie ik dezelfde kamelen lekker in de weilanden lopen en liggen dus volgens mij hebben die dieren het prima naar hun zin.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  3 maanden geleden
  Neem alles, inclusief zijn pand in beslag, verkopen en het is klaar Alles betaald en afgelopen met die flauwekul
 • A.M. Berben

  3 maanden geleden
  Het is inderdaad opvallend hoe enerzijds de strafzaak maar steeds niet door gaat wat hoe dan ook in het voordeel van deze overtreder uitpakt en er ook nu al anderzijds door de wethouder voortdurend maar rekening wordt gehouden met de belangen van deze man ("het deel van de illegale verhuur van dieren is niet meegenomen in het bedrag, vertelt de wethouder"). Vooral de opstelling van de gemeente laat denken dat men deze overtreder het liefst toch maar eigenlijk niet te hard wilt aanpakken!