Eigenaar kringloopwinkel Beneden-Leeuwen: ‘We gaan binnen drie weken weer open’

BENEDEN-LEEUWEN Kringloopwinkel De Oude School in Beneden-Leeuwen gaat er vanuit dat de zaak binnen drie weken kan worden voortgezet. Het bedrijf werd vrijdag door brand verwoest.

3 reacties

 • A. Fval

  3 jaar geleden
  Ik hoop dat cvdb en Harvey een zelfde lot toebedeeld krijgen als de kringloop.Tot de grond toe afbranden, je hele hebben en houden kwijt zijn en dan kijken of ze nog zo'n grote bek hebben.
 • cvdb

  3 jaar geleden
  En de mensen maar denken dat hij het zelfde doel na streeft als de kringloop winkels van secunda. Niks is minder waar,bij secunda gaat alles naar goede doelen,en bij van lith , hij geeft wel eens iets aan een plaatselijk doel ,maar dat is voor het oog, verder verdeeld hij het letterlijk en figuurlijk onder de armen. En laat ook nog eens mensen werken met een zorgindicatie, hoe slim kan een mens zijn ,en hoe dom de belastingdienst
 • Harvey

  3 jaar geleden
  Deze meneer doet nu of hij de barmhartige Samaritaan is, vertelt hij ook dat als hij je huis leeg haalt hij hier veel geld voor vraagt en daarna deze spullen voor veel geld doorverkoopt. Meneer is niet zo goed als men denkt. Mooie publiciteitsstunt.

Maas en Waal