Volledig scherm
PREMIUM
© Caitlin Sas

Fotografe Caitlin Sas zet flaporen ‘in the picture’ met expositie

DEN BOSCH/ DREUMEL - 'De 8ste schoonheid' is de titel van de foto-expositie van de Dreumelse Caitlin Sas. Want zijn flaporen niet net zoiets als kuiltjes in je wangen?

Wat doe je als je kersverse ouders ziet met een baby met flaporen? A: Je feliciteert pa en ma met hun mooie spruit. B: Je vraagt of de operatie om de oren van het kindje naar achteren te zetten, al is ingepland.

Geloof het of niet, maar antwoord B komt écht voor. Alleen al wanneer ze daarover vertelt, maakt fotograaf Caitlin Sas (30) zich erg boos. "Waar bemóeien mensen zich mee", zegt ze. "Waar haal je het recht vandaan over iets te oordelen dat de ander zich juist zo bijzonder maakt?"

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Joep uit Beneden-Leeuwen één van Nederlands ‘Jonge Denkers’
    PREMIUM

    Joep uit Beneden-Leeu­wen één van Nederlands ‘Jonge Denkers’

    BENEDEN-LEEUWEN - De jonge Maas en Waler Joep Huisman (17) uit Beneden-Leeuwen vindt dat filosofie de basis van de mensheid is. Zijn essay ‘Één waarheid?’ viel in de smaak bij de jury van de Vereniging Filosofiedocenten Voortgezet Onderwijs. Die organiseert jaarlijks een landelijke wedstrijd onder scholieren. Ze koos hem als een van de zeven Jonge Denkers van Nederland. ,,Nadenken is een van de belangrijkste dingen van de mensen.”

Maas en Waal