Geert van Bergen (l.) en Jan van Lent van de energiecoöperatie Vitaal West Maas en Waal. Die wil windmolens en zonnevelden waarvan de opbrengsten naar de eigen inwoners gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert van Bergen (l.) en Jan van Lent van de energiecoöperatie Vitaal West Maas en Waal. Die wil windmolens en zonnevelden waarvan de opbrengsten naar de eigen inwoners gaan. © Koen Verheijden

Frustratie en boosheid bij kandidaten zonneparken over ruim twee jaar stilstand in West Maas en Waal

BENEDEN-LEEUWEN - De frustratie spat er vanaf bij initiatiefnemers uit Wamel en Boven-Leeuwen die al jaren zonnevelden willen bouwen. Ze stuitten sinds 2018 op een muur bij de gemeente West Maas en Waal.

3 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  Het gaat ze puur om het subsidiegeld. Wat een stelletje zakkenvullers. Als het ze om het milieu zou gaan legden ze die dingen wel op de daken van het bedrijfsterrein.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  De frustratie spat er vanaf bij initiatiefnemers uit Wamel en Boven-Leeuwen die al jaren zonnevelden willen bouwen. Ze stuitten sinds 2018 op een muur bij de gemeente West Maas en Waal. nou laat die gemeente maar mooi hun poot strak houden en er voor zorgen dat deze initiatieven never nooit door gaan. de argumenten die deze lieden gebruiken is alleen maar uit eigenbelang lees euro's. als er panelen dienen te komen dan bij particulieren op hun eigen daken zodat zij er wat aan hebben.
 • Fl Walraven

  2 maanden geleden
  Gaat dit nu om het milieu of om geld?
 1. Auto rijdt voortuin in en vlucht weg met ander voertuig
  Play

  Auto rijdt voortuin in en vlucht weg met ander voertuig

 2. Relschoppers gooien met stenen, glas en fakkels bij stadion De Vijverberg
  Play

  Relschop­pers gooien met stenen, glas en fakkels bij stadion De Vijverberg

Maas en Waal