Een erkende installateur is bezig met het installeren van een warmtepomp bij een verwarmingsketel, als onderdeel van een project om een jaren 60-woning energiezuinig te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Een erkende installateur is bezig met het installeren van een warmtepomp bij een verwarmingsketel, als onderdeel van een project om een jaren 60-woning energiezuinig te maken. © Hollandse Hoogte / ANP

Gasloos: dreigt een financiële ramp voor huisbezitters?

APPELTERN - De Federatie Dorpslijsten slaat alarm. De grootste politieke fractie in West Maas en Waal voorziet grote financiële problemen voor huiseigenaren die hun woning van het gas moeten afkoppelen. ,,De landelijke politiek zegt: ‘We gaan erop verdienen. Heel Nederland wordt er beter van’. Maar voor individuele huishoudens is dat heel anders”, zegt woordvoerder Cees Roffelsen van de FD. 

2 reacties

  • Gerrit Louter

    8 maanden geleden
    Nederland van het ,,gas,, af....! de personen die deze onzin hebben bedacht als zou het een oplossing zijn voor de diverse milieu problemen , moeten ze allemaal opsluiten in een gesloten inrichting , en nooit meer loslaten...! als je ziet en hoort wat voor ellende het nu al in sommige woningen veroorzaakt , en wat het kost , gaat het in de toekomst een nationale ramp worden..! weg met deze dwaze ideeen...er is gas genoeg.. het word alleen tegengehouden omdat het v.n uit Rusland komt..
  • janv meulen

    8 maanden geleden
    Als iedereen van het gas af is, wat steeds met hogere belastingen ook duur is gemaakt, gaat de prijs van stroom gegarandeerd ook weer om hoog !!!! We blijven steeds bedondert door ons eigen overheid , der het mom van "klimaatregels ""

Maas en Waal