Volledig scherm
PREMIUM
Corien Hofland en Ariën Fuijksloot in hun groene werkshirts, met Petra van der Linden en haar man Gerard Rike. © Koen Verheijden

Geen werk meer door de sluiting van het theehuis in Maasbommel

MAASBOMMEL - Corien Hofland en Ariën Fuijksloot zijn verdrietig. Het Maasbommelse theehuis Fra Fensalir is gesloten en nu zijn de twee Alphenaren, samen met nog zeker acht andere collega’s met een beperking uit de regio, hun werk kwijt. De zaak ging afgelopen weekend van de ene op de andere dag dicht.

Corien en Ariën trekken voor de foto speciaal hun groene werkshirts aan, maar gasten om te bedienen zijn er niet meer. Alleen Petra van der Linden en haar man Gerard Rike, de eigenaren van het theehuis en het gelijknamige Driestroomhuis naast de deur, zijn er om het verhaal van de sluiting te helpen vertellen. Corien en Ariën mogen nu wel gaan helpen bij de paarden van het andere gezinshuis van het stel, maar ze gaan alle gasten missen, zeggen ze.

De sluiting van theehuis Fra Fensalir aan de Raadhuisdijk in Maasbommel komt voor alle betrokkenen als een donderslag bij heldere hemel. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal