Bert's Animal Verhuur vanaf de dijk bij Appeltern.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert's Animal Verhuur vanaf de dijk bij Appeltern. © DG

Gemeente in spagaat bij Bert's Animal Verhuur

uitlegAPPELTERN - Het Appelternse Bert's Animal Verhuur moet een zogenoemde milieueffectrapportage maken voor het huidige dierenverhuurbedrijf en de opening van een dierentuin. Een nieuwe hobbel op weg naar legalisering. Dik een maand geleden nog zei de gemeente dat zo'n mer er niet hoefde te komen.

4 reacties

 • Frans87

  3 jaar geleden
  Daar is een voortoets voor uitgevoerd, waaruit blijkt dat er geen significante effecten zijn. Stikstof is dus geen probleem voor De Acht Morgen.
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Nou Bert, dierenpark maar snel vergeten (beter een half ei dan een lege dop).
 • Enigma

  3 jaar geleden
  En hoe zit het met de stikstof uitstoot op het nieuw te realiseren plan De Acht Morgen
 • NatteHandoek024

  3 jaar geleden
  er zitten genoeg gaten in het beleid hiervoor, grootste is wel:- wat doe je met al het extra verkeer die over de dijk naar dit "dierentuin" gaan? er is maar 1 ingang naar de plek toe, hoe leid je dit verkeer goed weg? ik zie al de dijk aan beide kanten volstaan met autos met meer stikstof tot gevolg- Waarom krijgt deze boer zoveel kansen? continu geeft ie weinig info zoals in t artikel staat. Als ik dat doe dan wordt mijn vergunning afgekeurd. - gewoon afkeuren en opdoeken die handel, dierentuin kan ook ergens anders met meer doorwegen, 
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Maas en Waal