Wethouder René Cruijsen achter het stuur van de truck van SAS Transport & Fruit. Voor de trailer met reclame voor het Land van Maas en Waal ondernemers Adri van Ooijen en Herbert Sas en directeur van Bureau Toerisme Richard de Bruin (vlnr).
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder René Cruijsen achter het stuur van de truck van SAS Transport & Fruit. Voor de trailer met reclame voor het Land van Maas en Waal ondernemers Adri van Ooijen en Herbert Sas en directeur van Bureau Toerisme Richard de Bruin (vlnr). © Hans Barten

Het Land van Maas en Waal gaat vanaf nu heel Europa door: ‘Voor mezelf is het ook een stukje reclame’

DREUMEL - Alsof hij ervoor in de wieg was gelegd, zo nam wethouder René Cruijsen van West Maas en Waal maandag aan het begin van de middag plaats op de chauffeursstoel van een truck van SAS Transport & Fruit in Dreumel. Hij had hem best willen rijden, verklapte hij. Al was het maar omdat op de trailer heel groot reclame wordt gemaakt voor het Land van Maas en Waal.

2 reacties

  • Guus Leussink

    2 jaar geleden
    Ik mis de fruitbomen op de trailer Herbert ! Die leveren gezonde voeding op en zorgen er ook voor dat de vrachtwagens blijven rijden vanuit Maas en Waal !
  • m bruijn

    2 jaar geleden
    Ik mis de windturbines op de foto van het landschap.