Twan van Logt en partner Olga Tielemans laten hun gasten proeven.
Volledig scherm
PREMIUM
Twan van Logt en partner Olga Tielemans laten hun gasten proeven. © Eveline van Elk

Hoe een cateraar in coronatijd veranderde in een delicatessenwinkel waar iedere week 150 Spaanse droge worsten over de toonbank gaan

HORSSEN - Het was al hard werken voor sommige cateringbedrijven in Nederland en de coronapandemie hakte er al helemaal in. Maar in Horssen ontstond zo een bedrijf dat er anders nooit was geweest.

3 reacties

  • janv meulen

    2 weken geleden
    Misschien niet genoeg met de Gemeente geslijmd Jan Willem ??
  • Jo Lit

    2 weken geleden
    Misschien andere gemeente? Ziet er heerlijk uit,kom het weekend een keer een kijkje nemen.
  • Jan Willem Kleinnagelbrink

    2 weken geleden
    Ik snap er niks van Vrienden van mij wilden een winkel op hun terrein Mocht niet, buitengebied heft geen winkelbestemming......... En hier dus wel?

Maas en Waal