Maasbommel:

Gedeputeerde Peter Kerris (tweede van rechts) op bezoek in Maasbommel. Wethouder René Cruijsen (geheel rechts) geeft een rondleiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Maasbommel: Gedeputeerde Peter Kerris (tweede van rechts) op bezoek in Maasbommel. Wethouder René Cruijsen (geheel rechts) geeft een rondleiding. © David van Haren

Huizenchallenge in lege gebouwen Maasbommel en Appeltern

MAASBOMMEL / APPELTERN - Het aftandse voormalig dorpshuis van Maasbommel staat al twee jaar leeg. De oude gebouwen van de Gravin van Rechterenschool in Appeltern hebben al drie jaar geen kind of juf meer gezien.

3 reacties

 • janv

  2 jaar geleden
  De waarheid is soms hard,  We zijn wel weer jaren verder   en met  steeds hogere bouwkosten. !  Omdat er te veel mensen denken zo als U , loopt het ook zotraag voor er iets gebeurt ! Maar er wordt gelukkig aan gewerkt  !
 • Norm

  2 jaar geleden
  Wat een zure reactie “janv”! Het zou u sieren als u ziet dat er nu toch iets gedaan wordt aan het vinden van een nieuwe bestemming?
 • janv

  2 jaar geleden
  Zo is het geregeld, het nieuwe gebouw is weer bijna failliet terwijl het oude nog geen bestemming heeft.          Zo gaat het heel vaak met dorpshuizen , zwembaden enz. bij de gemeentes.Het is wel  makkelijk andermans  geld uitgeven   !