Volledig scherm
Zoekactie op de Waal bij Ochten naar de drenkeling woensdagavond. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Lichaam van vermiste zwemmer gevonden in Waal bij Dreumel

DREUMEL - In de Waal bij Dreumel is deze zaterdagmiddag het levenloze lichaam aangetroffen van de zwemmer die woensdagavond onder water verdween bij Ochten. Dat maakte de politie bekend. 

Het stoffelijk overschot van de man is 13 kilometer voorbij Ochten bij Dreumel aangetroffen. Een politieboot en een brandweerboot zochten woensdagavond de kanten van de rivier af en de politiehelikopter zocht vanuit de lucht. Helaas zonder resultaat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Joep uit Beneden-Leeuwen één van Nederlands ‘Jonge Denkers’
    PREMIUM

    Joep uit Beneden-Leeu­wen één van Nederlands ‘Jonge Denkers’

    BENEDEN-LEEUWEN - De jonge Maas en Waler Joep Huisman (17) uit Beneden-Leeuwen vindt dat filosofie de basis van de mensheid is. Zijn essay ‘Één waarheid?’ viel in de smaak bij de jury van de Vereniging Filosofiedocenten Voortgezet Onderwijs. Die organiseert jaarlijks een landelijke wedstrijd onder scholieren. Ze koos hem als een van de zeven Jonge Denkers van Nederland. ,,Nadenken is een van de belangrijkste dingen van de mensen.”

Maas en Waal