Volledig scherm
Jan Sas heeft zojuist de koninklijke onderscheiding opgespeld gekregen door burgemeester Van Neerbos. © Caitlin Sas

Lintje voor Jan Sas bij viering 100 jaar St. Barbara in Dreumel

Koninklijke onderscheidingDREUMEL - Dreumelnaar Jan Sas  heeft in D’n Hoender in zijn woonplaats zondag een lintje ontvangen. Dat gebeurde tijdens de viering van 100 jaar muziekvereniging St. Barbara Dreumel. 

Sas is vanaf 1965  coördinator en medeorganisator van het inzamelen van oud papier in Dreumel. Van 1980 tot 1996 was bestuurslid van de muziekvereniging. Ook was het Sas die de opleiding van nieuwe drumbandleerlingen voor zijn rekening nam. Daarnaast was hij medeorganisator van de jaarlijkse Taptoe. Van 1982 tot nu organiseerde Sas de jaarlijkse geraniumactie. 

Dreumel Bruist

Tussen 1989 tot 2003 was Jan Sas medeorganisator van het tweejaarlijkse evenement Dreumel Bruist. Gedurende alle acht tweejaarlijkse evenementen was Sas zowel penningmeester als secretaris.

Sinds 1996 is Sas voorzitter van muziekvereniging St. Barbara. Hij organiseert de concerten, verzorgt de ledenlijst, de nieuwsbrieven en de persberichten. 

Jan Sas is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal