Volledig scherm
PREMIUM
Maarten Kocken in zijn slagerij in Beneden-Leeuwen. © Eveline Van Elk

Listeriabacterie zorgt voor nieuwe klandizie ambachtelijke slagers: ‘Vertrouwen in onze producten doet goed’

LAND VAN MAAS EN WAAL - Vanwege het listeriaschandaal kiezen meer mensen voor vleeswaren van de ambachtelijke slagers. De Maas en Waalse slagers zien sinds deze maand een stijging van de verkoop.

Het zijn extreem drukke tijden voor keurslager Maarten Kocken (34) uit Beneden-Leeuwen. Normaal gesproken produceert hij in zijn slagerij aan de Zandstraat tweemaal per week vleeswaren. Vorige week moest hij wel drie, vier keer aan de bak om aan de vraag te kunnen voldoen. Niet alleen zijn vaste klanten komen langs voor vers broodbeleg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal